Черкащани-наркоторговці тікали від поліцейських під час затримання

Черкащани-наркоторговці тікали від поліцейських під час затримання

Правоохоронці викрили учасників злочинного угруповання, які виготовляли і продавали наркотики на Черкащині 17 січня. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Поліцейські отримали інформацію, що жителі Корсунь-Шевченківського виготовляють, збувають наркотики та психотропні речовини. У результаті спільних заходів оперативники, слідчі та спецпризначенці затримали наркоторговців. Правопорушникам вручили підозри.

Під час затримання троє фігурантів перебували в салоні заблокованої автівки. Правопорушники спробували здійснити наїзд на працівників поліції. Аби зупинити транспортний засіб спецпризначенці застосували табельну вогнепальну зброю й пошкодили колеса BMW. Автомобіль вилучили й перемістили на арештмайданчик.

Також правоохоронці провели обшуки у помешканнях та автомобілях учасників злочинної групи. Поліцейські вилучили пакетики та згортки з канабісом, і амфетаміном.

Окрім цього, виявили: скляні колби, пляшки та каністри з хімічною рідиною, фасувальні пакетики, електронні ваги, пристрої для вживання наркотиків, банківські картки, мобільні телефони, блокноти з записами та гроші. Речові докази скерували на експертизу.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x