Черкасців запрошують переглянути комедію «Гамлет і Джульєтта»

Черкасців запрошують переглянути комедію «Гамлет і Джульєтта»

18 квітня, вівторок, «Майстерня Актуальної Творчості» запрошує черкасців та гостей міста на прем’єрну виставу «Гамлет і Джульєтта», що відбудеться у Черкаському обласному краєзнавчому музеї о 19-00 годині.

Вистава «Гамлет і Джульєтта» має чіткий сюжет, тонкі алюзії до п’єси драматурга Кокі Мітані «Академія сміху» та актуальні для сьогодення жарти. Це – акторська імпровізація від Олега Телятника та Павла Гончарова. Актори наголошують: кожна вистава буде унікальною, адже імпровізацію неможливо передбачити. Водночас комедія передбачає інтерактивне залучення глядачу у гру.

– «Майстерню Актуальної Творчості» започаткувала ГО «Асоціація громадських ініціатив «Місто на «Че» для усіх небайдужих до культурного життя міста. Ми запрошуємо усіх охочих і на перегляд наших вистав, і до співпраці. Адже «МАТ» – це відкрита мистецька територія, – зазначає адміністратор проекту Ольга Квятковська.

Наступного вівторка комедію «Гамлет і Джульєтта» «Майстерня Актуальної Творчості» представить для черкасців удруге. Прем’єра відбулася нещодавно і зібрала чимало поціновувачів театрального мистецтва. Вартість квитка – 50 гривень. Деталі – за тел. 0984033967 і 0638013283.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x