Я завжди чесно висловлюю свою думку та докладаю максимум зусиль, аби відстоювати інтереси виборців

Я завжди чесно висловлюю свою думку та докладаю максимум зусиль, аби відстоювати інтереси виборців

Учора взяв участь у ефірі програми «Четверта влада» на ТРК «ВІККА». Обговорили важливі питання, зокрема про судове засідання над Петром Порошенком, роботу депутатів обласної ради, взаємини між однопартійцями у «Європейській Солідарності» та багато іншого.

Про судове засідання над Порошенком

Прийшли підтримати Петра Порошенка навіть ті, хто не є членами партії «Європейська Солідарність». Під стінами суду зібралися близько 20 тисяч людей. Звучали слова: «Порох є, дамо вогню», і це не лише про Порошенка, а про українців, які готові надавати відсіч як і внутрішньому ворогу, так і зовнішньому. Можу сказати одне, що прокуратура так і не змогла довести реальні звинувачення, які інкримінують Петрові Порошенку. Тож Порошенка відпустили під особисте зобов’язання та забрали закордонний паспорт. Такі дії все більше дають нам розуміння, що це політичне замовлення. Петра Порошенка та його команду не влаштовує вирок, який оголосив Печерський суд. Тож буде подаватися апеляція, для того, щоб цей запобіжний захід прибрати, повернути закордонний паспорт, щоб Петро Олексійович міг далі працювати на захист України.

Про роботу депутатів обласної ради

Зараз я обіймаю посаду заступника голови комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. У нас є конструктив та розуміння результату, що допомагає реалізовувати плани і враховувати потреби виборців. Серед депутатів обласної ради є багато досвідчених аграріїв, лікарів, учителів. Мені подобається співпрацювати з розумними людьми.
Цьогоріч ми вирішили 800 млн грн спрямувати на капітальний ремонт доріг Черкащини. Зараз подали пропозиції до голова ОДА, він має їх врахувати і скерувати до Кабміну. Після цього затвердимо розпорядження облдержадміністрації на бюджетній комісії і почнемо працювати. Коли підготуємо переліг доріг, то обов’язково покажемо його черкащанам.

Про непорозуміння із міськими партійцями «Європейської Солідарності»

Я про це заявляю на своїй сторінці у фейсбуці. Кожен депутат має нести відповідальність за рішення міської ради. І не можна говорити, що це Бондаренко у всьому винен, а ми не голосували. У питанні Сергія Овчаренка, колишнього директора КП «Черкасиводоканал», я не побачив підтримки від своїх колег по партії. Кращого, на мою думку, керівника нині ми знайти не зможемо.

 

Про забудову Замкового узвозу

У питанні забудови Замкового узвозу міська влада вдається до маніпуляції. Адже оприлюднили електронну петицію, де зазначені певні вимоги. Тож вносити зміни і давати її на розгляд, аби це було вигідно депутатам, – неправильно. Колективне звернення необхідно або підтримати, або ж скасувати. Тоді це покаже справжнє обличчя людей, які зроблять свій вибір. Натомість депутати міськради хочуть бути політично красивими та не порушувати певні домовленості.

Далі питання особисто до Бондаренка, бо він міг до цієї петиції і не доходити. Коли ми зупиняли забудову берега Дніпра, то для цього достатньо було отримати рішення виконкому, яке скасувало містобудівні умови. Мер міг так само вчинити і в ситуації із Замковим узвозом. Перед виборами він запевняв, що в Черкасах буде громадське обговорення, а після них – що це не передбачено законом. Є така приказка: «Риба гниє з голови», тож усе, що відбувається – це дії міського голови.

Чому Бондаренко не виставляє на аукціон 100 га колишнього військового полігону в Південно-Західному районі? Бо цю земельну ділянку вже розподілили між депутатами. Забудовник має дозвіл і працює на будівельному ринку вже багато років. У будь-якому випадку має бути співпраця між владою і підприємством. У цьому випадку я б дав дозвіл на створення соціальної інфраструктури. Так, урахував би прохання будівельної компанії. Необхідно зробити дорогу чи провести мережу, аби проєкт реалізували? Будь ласка! А не залишати забудовника в хаосі та стояти осторонь.

Про співпрацю з головою Черкаської ОДА

За останні 2,5 роки на Черкащині змінили чотирьох керівників ОДА. Вважаю, що постійні призначення голів спричиняють негативні наслідки. Адже кожен бере на себе відповідальність і напрацьовує конструктив, що має існувати між ОДА й облрадою. Якщо голови ОДА часто змінюватися, то в області можуть не відбутися важливі зміни.

Сподіваюся, що Олександр Скічко залишиться на посаді ще мінімум рік, бо за цей період він має виконати ще кілька обіцянок: закінчити будівництво станції швидкої медичної допомоги та нового корпусу кардіоцентру, здійснити капітальний ремонт Черкаської обласної лікарні, придбати лінійний прискорювач в онкодиспансер та відновити роботу аеропорту.

 

Про КП «Дирекція парків»

Це підприємство було створене 2007 року і я став його першим директором. До нинішнього керівника у мене є досить багато запитань. Раніше постійно у «Дирекції парків» проводили заходи, організовували фестивалі такі, як «Кришталь», «Древляндія», «Живий камінь». За майже рік нинішній керівник КП Сергій Рубан не проявив себе, ми не побачили його роботи. Один популізм, роздутий штат, завищені зарплати за гроші платників податків.

 

Для мене важливі суспільно-політичні процеси, що відбуваються на Черкащині. Тому я завжди чесно висловлюю свою думку та докладаю максимум зусиль, аби відстоювати інтереси виборців.

 

Детальніше – можна переглянути у відео

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x