Черкащанам розкажуть про новий проект для жінок-переселенок

Черкащанам розкажуть про новий проект для жінок-переселенок

Завтра, 13 квітня, у прес-центрі «Нової Доби» відбудеться презентація нового проекту «Мобілізація жінок-переселенок проти домашнього та гендерно-орієнтованого насильства».

Головний спікер – Анна Тарапата, очільниця благодійного фонду «Анна».

Початок – о 10.00

Довідково: з 15.12.2016 до 15.01.2017 року тривав конкурс на отримання субгрантів в рамках проекту «Мобілізація жінок-переселенок проти домашнього та гендерно-орієнтованого насильства», який фінансується Європейською комісією та реалізується ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА» спільно з ГО «АЦ «Соціоконсалтинг».

Організатори отримали більше 80 заявок, з яких 73 були допущені до розгляду.

Уже визначені проекти, які Експертна комісія обрала для фінансування. Нещодавно розпочалася реалізація проектів, які мають на мету профілактику та протидію насильству в регіонах, серед їхніх авторів є й черкаські організації:

1. ВГО «Магнолія ТВ» (м.Київ) – «Створення «гарячої лінії» для підвищення обізнаності жінок-переселенок щодо протидії домашньому та гендерно-орієнтованому насильству».
2. БФ «Слов’янське сердце» (Донецька область) – «Профілактика та захист від домашнього та гендерно-орієнтованого насильства жінок-ВПО та представниць місцевих громад, що проживають на території Святогірська та Святогірського району шляхом підтримки роботи центру Захисту жінок в Святогорську».
3 .БФ «Дорога додому» (м.Одеса) – «Жінки-жінкам».
4. ГО «Об’єднання психологів та психоаналітиків «Взаємодія» (м.Запоріжжя) – «Створення ресурсного центру допомоги жінкам, які знаходяться у кризовій ситуації».
5. ГО «Промолодь» (м.Черкаси) – «Шлях до нової себе» .
6. ГО «Дорога життя» (м.Дніпро) – «Рука допомоги» .
7. БО «Світло надії» (м.Полтава) БО «Свет надежды» / CO «Light of Hope» – «Згуртування жінок-переселенок проти домашнього та гендерно-орієнтованого насильства».

Проекти стануть значним внеском в профілактику та протидію насильству в спільноті ВПО та мобілізують жінок проти цього явища.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x