У Черкасах підписали меморандум, який сприятиме розвитку бізнесу (ДОКУМЕНТ)

У Черкасах підписали меморандум, який сприятиме розвитку бізнесу (ДОКУМЕНТ)

Меморандум про співпрацю сьогодні підписали міський голова Анатолій Бондаренко з керівництвом Агенції підтримки підприємництва та інвестицій. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

Анатолій Бондаренко відзначив, що це – спільне напрацювання міста і громадської спілки, яка, на переконання міського голови, одна з найактивніших громадських організацій в місті, яка реально працює, допомагаючи бізнесу.

Серед пріоритетів подальшої роботи міської влади і Агенції підтримки підприємництва та інвестицій Анатолій Бондаренко вбачає розвиток громадянського суспільства, зокрема, у напрямку контролю за використанням бюджетних коштів.

Почесний голова правління Агенції Олександр Турченяк подякував міській раді за довіру та високу оцінку роботу їх роботи, а також висловив впевненість у плідній співпраці на розвиток громади Черкас.
У Черкасах підписали меморандум, який сприятиме розвитку бізнесу (ДОКУМЕНТ)У Черкасах підписали меморандум, який сприятиме розвитку бізнесу (ДОКУМЕНТ)У Черкасах підписали меморандум, який сприятиме розвитку бізнесу (ДОКУМЕНТ)
У свою чергу директор громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій Євгеній Глєбов наголосив на доцільності об’єднання спільних зусиль заради досягнення ефективного результату, пообіцявши найближчим часом представити перші результати такої роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x