У Черкасах затримали групу, яка виготовляла і продавала опій

У Черкасах затримали групу, яка виготовляла і продавала опій

До групи входили 4 особи, мешканці міста Черкаси. Зловмисники налагодили виготовлення та збут особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого. Наркоторговців затримано під час збуту чергової партії наркотиків. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Оперативники управління протидії наркозлочинності отримали інформацію про групу осіб, яка організувала в Черкасах виготовлення та збут особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого. З’ясувалося, що до групи входять четверо мешканців Черкас віком від 21 до 41 року, частина яких вживають наркотики та раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні кримінальні правопорушення.
У Черкасах затримали групу, яка виготовляла і продавала опій
Оперативні працівники задокументували факт незаконного збуту наркотику, під час якого затримали зловмисників. Як з’ясували поліцейські, у чоловіків були чітко розподілені обов’язки. Один із затриманих займався виготовленням наркотику, інші – його збутом.

У затриманих поліцейські вилучили флакон з підозрілою рідиною об’ємом 100 мілілітрів та кошти в сумі близько 6 тисяч гривень, серед яких були купюри з написом «збут». У квартирі, де зловмисники здійснювали виготовлення наркотиків, правоохоронці виявили та вилучили близько 2 кг макової соломки, близкьо 50 мілілітрів рідини, схожої на опій ацетильований, 2 мілілітри ангідридової кислоти та 3 пляшки розчиннику.

За даним фактом Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Підозрюваних затримано згідно статті 208 КПК України та вирішується питання обрання їм міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x