У Шполі на сесії відзначено переможців щорічного районного конкурсу на кращу сільську раду

У Шполі на сесії відзначено переможців щорічного районного конкурсу на кращу сільську раду

Днями голова районної ради Олександр Кузуб провів перше пленарне засідання, а 11 квітня – друге пленарне засідання позачергової 16-ї сесії Шполянської районної ради. Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті загиблого в зоні АТО військовослужбовця жителя Шполянщини Ярослава Новосільського. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській райраді.

Перед початком роботи голова районної ради виконав приємну місію – нагородив переможців щорічного районного конкурсу на кращу сільську раду. Ними стали: Матусівська сільська рада (сільський голова Василь Колісник), Водянська сільська рада (Наталія Кирченко) та Лип\’янська сільська рада (Сергій Іщенко).

Далі депутати затвердили порядок денний, до якого було внесено 32 питання, що відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.
У ході розгляду питань порядку денного депутати затвердили звіт голови районної державної адміністрації та звіт про виконання районного бюджету за 2016 рік і внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік.

Потім затвердили районну цільову програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом, та їх сімей на 2017 рік, погодили районну програму забезпечення учасників АТО та членів їхніх сімей житлом у Шполянському районі на 2017-2020 роки. Також було розглянуто та підтримано зміни до районної Програми соціального захисту населення Шполянського району на 2016-2020 роки та зміни до Програми зайнятості населення Шполянського району на період до 2017 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x