Поліцейські вилучили в черкащанина шість відер з коноплями

Поліцейські вилучили в черкащанина шість відер з коноплями

Уманські поліцейські під час обшуку в черкащанина вилучили відра та мішки з наркотичними речовинами. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

У своїй оселі житель Жашкова під сходами обладнав приховану нішу. За дерев’яним щитом він зберігав подрібнені коноплі в 6 пластикових відрах об’ємом 10 літрів, а також ховав листя рослини у двох мішках.

За процесуального  керівництва  Уманської окружної прокуратури  та міськрайонного суду правоохоронці провели санкціонований обшук.  Слідчі  вилучили заборонені речовини та скерували їх на експертне дослідження.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Нині вирішують питання щодо повідомлення жашківчанину про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x