На Черкащині судитимуть групу бандитів, які награбували на понад 2 млн грн

На Черкащині судитимуть групу бандитів, які награбували на понад 2 млн грн

Чотирьох членів озброєного злочинного угруповання, які вчинили низку крадіжок і розбійних нападів, судитимуть на Черкащині. Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

На початку минулого року обвинувачені зорганізувались у стійку банду. Вони придбали вогнепальну зброю та набої, що використовувати під час вчинення злочинів.

Окрім цього, коли правопорушники здійснювали розбійні напади та крадіжки, то застосовували знаряддя для зламу запірних механізмів, сіток і решіток. Учасники угрупування вбиралися в одяг темного кольору, зокрема, надягали рукавички, захисні окуляри та балаклави, аби їх не ідентифікували.

Так, із квітня до липня 2021 року на Черкащині та Вінниччині обвинувачені вчинили розбійні напади на склади, що охоронялися. А також викрали чуже майно на суму понад 2 млн грн.

Співробітники обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно чотирьох членів озброєного організованого за фактом бандитизму, вчинення низки крадіжок, розбійних нападів і незаконного поводження зі зброєю (ст. 257, ч. 5 ст. 185, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263 КК України).

Додамо, що діяльність правопорушників припинили працівники обласної прокуратури спільно з Управлінням карного розшуку ГУНП в Черкаської області та слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x