Геннадій Бобов надав допомогу Катеринопільському центру розвитку дитини

Геннадій Бобов надав допомогу Катеринопільському центру розвитку дитини

Дорогу до Катеринопільського Центру розвитку дитини «Сонечко» знає кожен малюк і кожен дорослий. Він розміщений у затишному місці, серед квітучих клумб та казкових ігрових майданчиків. Тут кожна кімната групи − неповторна, естетично оформлена відповідно до сучасного дизайну, оснащена розвивальними ігровими осередками.

У трудовому колективі дошкільного навчального закладу працює 40 працівників, укомплектовано 8 вікових груп, у яких навчають і виховують 156 вихованців. Колектив творчий, ініціативний, активний. Творчі здобутки пропагує через участь у різних педагогічних заходах: педагоги неодноразово визнані лауреатами та переможцями різних конкурсів. Вони є постійними учасниками конкурсу на кращу серію цифрових ресурсів, що проводять з метою підвищення ефективності впровадження інформаційно-комунікативних технологій в освітній процес, отримують сертифікати учасників про розміщення цифрових ресурсів на Черкаському освітянському порталі.

Час дошкілля – це унікальний період у житті людини, коли формується здоров’я і розвивається особистість. Комп’ютер у дитсадку – це, передусім, ще один засіб навчання дітей. Перевага надається груповим формам роботи – демонструванню наочності, фільмів на великому екрані з використанням мультимедійної техніки та обладнання, що дає можливість пояснювати всім дітям одразу особливо складні моменти під час виконання завдань, ілюструвати казки, які розповідає вихователь, подавати нову інформацію, навіть грати.

На сучасному етапі для підвищення пізнавального інтересу дітей особливого значення набуває використання педагогами інформаційно-комунікативних технологій, технічних засобів навчання в освітньому процесі. Одним із напрямів інформаційно-комунікативних технологій є мультимедійні презентації, які містять колекції зображень і даних, що супроводжуються звуком, відео, анімацією та іншими візуальними ефектами. Використання педагогами інформаційно-комунікативних технологій, технічних засобів сприяє створенню позитивного настрою у вихованців, а перед педагогом відкривається можливість широкого вибору наочності, ігрових вправ у вигляді слайд-шоу.

Можливість використання мультимедійної техніки та обладнання в освітньо-виховній діяльності в нашому дошкільному закладі надав депутат Верховної Ради Геннадій Борисович Бобов. Справжнім подарунком напередодні свята Великодня став для працівників дошкільної установи та його вихованців візит гостей, які вручили цінний подарунок – ноутбук, мультимедійний проектор та проекційний екран від нашого народного обранця.

Геннадій Борисович є саме тією людиною, яка перетворює наші надії на реальність. Від імені працівників дитячого садка, його вихованців, батьків висловлюємо слова вдячності за турботу та увагу до дітей. Дякуємо Вам за те, що живете, спираючись на прості й вічні закони Природи – любов, доброту, розуміння і підтримку. Бажаємо Вам здоров’я, довголіття, добробуту та злагоди у Вашій родині.

Алла Іванівна Скуцька, за дорученням адміністрації, педагогічного колективу, батьківського комітету КЦРД «Сонечко»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x