Войцехівський залишається міським головою Золотоноші

Войцехівський залишається міським головою Золотоноші

Сесія проходила у міському кінотеатрі, куди зійшлося більше півтисячі городян. Приїхав народний депутат від золотоніського виборчого округу Леонід Даценко.

Про це повідомляє «Дзвін».

Утім, народний депутат активної участі у «перевороті» не брав, попри те, що Войцехівський представляв у Золотоноші міську організацію Партії регіонів. Даценко розповів про останні кроки Верховної Ради по наведенню порядку в країні, і попросив громаду не робити таких кроків, які могли б розхитати і дестабілізувати ситуацію в місті.

– Сьогодні влада в країні повинна повністю перезавантажитись, оскільки режим Януковича повністю розвалив владну вертикаль. Вже найближчим часом будуть призначені голови адміністрацій, обласної і районних. Ми будемо обирати нового президента 25 травня, думаю, що вже восени ми будемо обирати нові органи місцевого самоврядування, новий парламент. Сьогодні ми маємо серйозну зовнішню загрозу, російську окупацію в Криму, тому повинні об’єднатись, мобілізуватись і не розхитувати ситуацію, – виступив Даценко.

Громада зрозуміла посил Даценка правильно і вирішила почекати із зміною міського голови до виборів, тож голосів для оголошення недовіри Войцехівському не набралось.

Тетяна Воронцова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x