Черкаські студенти отримали сертифікати EdCamp Ukraine

Черкаські студенти отримали сертифікати EdCamp Ukraine

Навчально-науковий інститут педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва − це сучасний та інноваційний навчальний осередок, який створює умови для креативної та професійної реалізації студентів, що тут навчаються.

 

Майбутніх педагогів нової генерації ознайомлюють із діяльністю різноманітних освітніх платформ та організацій, однією з яких і є спільнота EdCamp Ukraine. Це незалежний рух відповідального вчительства в Україні, родзинкою якого є дискусійний формат для співтворчості всіх учасників, обміну досвідом під час (не)конференцій.

«Вчительство EdCamp Ukraine − це білі ворони освіти, які на своїх крилах приносять креативні проєкти, нестандарті ідеї, інноваційні освітні методи, корисні інструменти навчання та невичерпне джерело ентузіазму. Саме такі вчителі нині рухають освіту в бік позитивної динаміки і саме такими ми бачимо студентів нашого інституту», − зазначила заступник з виховної роботи, докторка філософії педагогічних наук Наталія Скакун.

Тому не випадково студенти спеціальності «Дошкільна освіта» під керівництвом Наталії Скакун долучилися до осінньої ініціативи EdCamp Ukraine, зокрема великого марафону до Global Dignity, одним із партнерів якого є Міністерство освіти і науки України.

 

Нагадаємо, що з 21 листопада (День Гідності та Свободи України) до 10 грудня (Міжнародний день прав людини) 2021 року в Україні відбулася хвиля дискусійних уроків Всесвітнього Дня Гідності. 454 небайдужих освітян долучили до їх проведення 61 888 учасницю й учасника із 386 навчальних закладів.

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького також проявив міжнародну ініціативу. Учасники-студенти отримали нові знання й креативні інсайти, поповнили скарбничку власних дидактичних інструментів, наповнилися неймовірним натхненням до безперервного навчання у когорті найкращих, а також отримали сертифікат.

 

За інформацією пресслужби ЧНУ ім. Богдана Хмельницького

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x