Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Сьогодні Овни будуть сповнені честолюбства, що не так вже й погано для кар’єри, але й not good для особистого життя. Тому в роботі виявляйте настирливість на повну, а в справах сердечних – будьте няшкою.

 

 

Телець

Тельців, та вам вангують успіх в усіх починаннях! Навіть у найважчих ситуаціях. Усе що треба – ваша блискуча інтуїція та аналітичне мислення. І не проґавте шанс поїхати в захопливу подорож (на будь-яку відстань). Це відкриє нові можливості.

 

 

Близнюки

Завершіть вже нарешті розпочаті проєкти і переходьте до нових, цікавіших справ. Тим більше, що, як пророкують зірки, аж до вечора ви будете особливо активними та успішними. А вільний час використайте тільки для себе.

 

 

Рак

Сьогодні від Раків віє така шалена енергетика, що всі це відчують на собі. Ну й наслідки будуть царські! Гроші ллються, кар’єра просувається, у стосунках мур-мур – просто пушка, а не день. Користуйтесь своїм становищем, проживайте кожен момент та заряджайте інших, бо це ваша місія на вівторок.

 

 

Лев

Леви, у вівторок ви заплющите очі на інтереси інших і це буде дуже правильне рішення. Ну камон, у вас купа ідей, планів, енергія вирує, а всі ті люди хочуть використати це на свою користь. Зірки кажуть спочатку подумати про себе, а лише потім, якщо буде час і натхнення, допомагати іншим. Тільки так можна досягнути свого!

 

 

Діва

Діви, вівторок підготував для вас одночасно просту і дуже складну справу –навчитись слухати себе. Рано чи пізно це вдасться, але успіх прийде швидше, якщо відгородитесь від усіх і організуєте собі затишшя. Зараз якраз ідеальний момент, тож обов’язково ним скористайтеся.

 

 

Терези

Сьогодні Терези будуватимуть особисте життя. Або перебудовуватимуть. Тут уже в кого як. Ба більше, для представників знаку стануть важливими не лише члени сім’ї, а й більш далекі родичі. Така собі доба активного спілкування.

 

 

Скорпіон

Ні-ні, астрологи не жартують. Як і зірки. Скорпіони, вам треба заховати своє жало і стати пухнастиками. У пригоді стануть: усілякі духовні практики, навчання і, звісно, самовдосконалення.

 

 

Стрілець

Хоча вами опікується Венера, цього дня вона дбатиме не про особисте життя. У вівторок фокус зміститься на кар’єру. Працюйте у своє задоволення, а всі шури-мури і думки про романтику відкладіть на потім.

 

 

Козеріг

Ви можете отримати внутрішню гармонію, якщо нарешті задумаєтеся про спосіб життя та фізичну форму. Вмикайте вже режим «після свят» і ставай на путь праведну. Ту, що з кашами, зеленню і заняттями в залі.

 

 

Водолій

Водолії, часу, щоб порозкачуватися, нема. Але ви ж хотіли феєрично досягати цілей? Що ж, маєте непоганий шанс! Зосередьтеся на роботі, беріть відповідальність за своє життя і побачите, як лише за тиждень усе може змінитися. Магія? Ні, це ви такі крутишки!

 

 

Риби

Самопізнання дасть можливість розібратися в собі, проаналізувати стереотипи, що склалися, і йти по життю легко. Допоможуть у цьому психолог або духовні практики. Ще одна сфера, в якій все буде гуд – особисте. Як у тих, хто шукає пару, так і в сімейних.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x