Без прав та напідпитку: у Черкасах патрульні затримали водія

Без прав та напідпитку: у Черкасах патрульні затримали водія

Правоохоронці затримали водія, який керував автівкою у стані алкогольного сп’яніння. Інцидент стався в Черкасах 31 січня. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Поліцейські отримали виклик про те, що нетверезий водій авто Honda рухається вулицею Волкова. За кілька хвилин патрульні зупинили автівку.

Під час з’ясування обставин події інспектори виявили в чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд за допомогою приладу «Drager». Результат становив 1.10 проміле. Також патрульні встановили, що керманич позбавлений права керування.

На 39-річного чоловіка патрульні склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Додамо, що загалом за вихідні 5 правопорушників отримали адміністративні протоколи за статтею 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП. Матеріали справ скерували до суду для розгляду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x