Сьогодні в області – хмарно, без істотних опадів

Сьогодні в області – хмарно, без істотних опадів

На 09:00 температура 2º морозу, вітер південно-західний 2 м/с, відносна вологість повітря 94%, атмосферний тиск 747 мм. рт. ст.

 

Завдяки домінуванню західно-східному переносу повітряних мас атлантичного походження грудень та січень видалися забезпеченими опадами та теплішими за норму на 2º. Теплу естафету прийняв і лютий 2022 року, який очікується досить м’яким, з помірною кількістю опадів та без екстремальних морозів.

Наразі суттєвих змін у синоптичній ситуації не відбулося. Спостергіається спокійна зимова погода. Коливання температури від морозів до відлиг сприяє збереженню ожеледиці на неочищених ділянках доріг та тротуарів, послаблює льодостав на водних об’єктах області.

Сьогодні за прогнозом вдень: хмарно з проясненнями, без істотних опадів, видимість 2-4 км, вранці туман, видимість 200-500 м. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура по області від 2º морозу до 3º тепла, у Черкасах 0-2º тепла. Атмосферний тиск ростиме, відносна вологість повітря буде підвищеною.

 

За інформацією Черкаського гідрометцентру

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x