Сергій Бобров про авторську програму: “Нитками я створюю рядно свого життя”

Сергій Бобров про авторську програму: “Нитками я створюю рядно свого життя”

Черкаський музикант, виконавець та актор Черкаського музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка Сергій Бобров презентує першу сольну програму «Нитки» 4 лютого. Про особливості перформансу дізналися журналісти “Нової Доби”.

“Коли виступаєш сольно, виходить більш камерно”

Музикою я займаюсь з 14 років, коли вперше взяв гітару. На музичний смак вплинули батьки, адже мама співала в народному хорі, а батько грав на гітарі. Тоді дуже часто збиралися друзі та співали пісні. Здебільшого грали Володимира Висоцького, Олександра Галича та Юрія Візбора. Також тоді хотілося бути схожим на Віктора Цоя. Ми вчилися на піснях цих виконавців.

Мені до вподоби виступати по-різному – у гурті й сольно. Залежно від того, який хочеш отримати результат. Нині я перебуваю у складі двох гуртів: “Ефект метелика” та “Flatcher”. У гурті виступ виходить гучним, драйвовим, із спеціальною апаратурою із підсиленням. А от сольно – інша річ: це більш інтимно, камерно. Ти співаєш для людей, які перебувають поруч, і ділишся своєю історією.

“Головне, щоб відбувся обмін енергіями”

Уперше авторську програму презентував у червні минулого року. Тоді виступав сам у Черкаському драмтеатрі. Зараз вирішив розширити програми і створити своєрідний перформанс. Адже зі мною виступлять ще актори – Анастасія Бринько та Олександр Новаченко, гітарист – Максим Кривобородов та відомий саксофоніст – Володимир Лимарченко. Актори виконуватимуть роль ниткарів: між піснями читатимуть вірші та монологи.

У програму ввійшло близько 18 пісень та 7-8 віршів. Написані в різні часи: дещо – 10 років тому, а щось нещодавно. Виступ складатиметься із композиційних блоків: про дитинство, театральні пошуки, кохання та сучасність. Виходить автобіографічна структура програми. Я ніби “Нитками” створюю рядно свого життя.
Слухачі зможуть через пісні познайомитися зі мною ближче. Наприклад, у пісні “Нитки” я розказую історію від початку свого становлення до сьогодення.

Я вважаю, що для вдалого виступу головне, аби вдалося створити взаємну атмосферу з глядачами. Щоб відбувся обмін енергіями і люди поділилися своїми емоціями.

Захід відбудеться 4 лютого, о 18:30 у фоє (2 поверх) в Черкаському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

Спілкувалася Дар’я Роженкова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x