У Черкаській обласній лікарні відсторонили від роботи 9 працівників

У Черкаській обласній лікарні відсторонили від роботи 9 працівників

Із 1 лютого у Черкаській обласній лікарні від роботи відсторонили дев’ятьох медиків через відсутність щеплення від ковіду. Втім медзаклад працює без збоїв та витримує навантаження, розповів заступник директора Володимир Удуденко. Про це пише “Суспільне”.

 

За словами заступника директора, повернутися до праці та отримувати зарплату вони зможуть, як тільки вакцинуються.

 

В обласній лікарні 1 617 працівників. Від роботи без збереження зарплати відсторонили дев’ятьох медиків, розповів заступник керівника закладу Володимир Удуденко. Серед усунених: по одному: лікар, медсестра та акушерка, також чотири санітарки та два технічні працівники.

“Частина з них нині у відпустці, частина — два чоловіки, на лікарняному. І відділ кадрів буде ретельно слідкувати за тим, чи вони будуть упродовж цього часу щепитися чи ні”, — розповів Володимир Удуденко.

 

За словами заступника керівника, обов’язки відсторонених медпрацівників взяли на себе інші фахівці. Та за розширену зону, їм буде доплата. Відсторонили медиків згідно з наказом МОЗ.

 

Як розповіла заступниця керівника Обласного управління охорони здоров’я, загалом на Черкащині від роботи відсторони 64 медпрацівники.

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x