На Уманщині хасиди тягли автомобілем коня (оновлено)

На Уманщині хасиди тягли автомобілем коня (оновлено)

Подія трапилась 13 квітня на трасі Гереженівка – Умань. Люди, що проїжджали повз, побачили, як іномарка тягне коня. Коли машина зупинилась, з неї вийшли хасиди. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Вечірня Умань».
На Уманщині хасиди тягли автомобілем коня (оновлено)
Очевидці зафіксували порушення на відео. Подробиці подій з’ясовуються.

На подію відреагував міський голова Умані Олександр Цебрій: «Обурений ганебним фактом знущання над твариною. Звернувся до правоохоронних органів з вимогою покарати кривдників».

Відео та інформацію надав уманчанин Олександр Фролов.

За цим фактом жорстокого поводження з твариною внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України. Вказане кримінальне провадження розпочато на підставі оприлюднених у засобах масової інформації публікацій про те, що невідома особа в м. Умань тягне на автомобілі BMW–X5 коня, чим, імовірно, жорстоко поводиться з твариною.

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Уманського відділення Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Довідково: за вчинення вказаного злочину винним особам загрожує штраф до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x