Якою буде погода на Черкащині у вихідні

Якою буде погода на Черкащині у вихідні

Уже у суботу зранку на Черкащині розпочнеться перебудова атмосферних процесів. Стрілки барометрів відхиляться вліво, показуючи на «хмарно», атмосферний тиск почне падати. Це позначиться вплив північноатлантичного циклону. Про погодні зміни розповідає начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

 

6-7 лютого вночі повітря вже не охолоне нижче 0-5° морозу. Температурний фон прогнозуємо 1º тепла, що на 5° вище за кліматичну норму.

 

На наступному тижні циклонічна діяльність на Черкащині збережеться. А значить, переважатиме хмарна з періодичними опадами, підвищеним температурним фоном та високою ймовірність ожеледних явищ погода.

 

Тепер детальніше:

 

5 лютого – мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 6-11º морозу, місцями до 14-16º морозу, вдень 3º морозу – 2º тепла.

6 лютого – без опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 0-5º тепла.

7 лютого – вночі без опадів, вдень невеликий сніг з дощем. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 0-5º тепла.

8 лютого – вночі помірний мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця Температура впродовж доби 2º морозу -3º тепла.

9 лютого – вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця Температура вночі 3º тепла -2º морозу, вдень 1-6º тепла.

 

Лютий закриває зимовий сезон. Хоча зимові «погрози» ще можливі, проте весна не за горами.

За інформацією Черкаського гідрометцентру 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x