Сесія Тальнівської райради тривала понад тиждень

Сесія Тальнівської райради тривала понад тиждень

25 лютого 2014 року розпочала роботу 28 позачергова сесія Тальнівської районної ради. Потім у засіданні було оголошено перерву на невизначений термін. Лише 4 березня сесія продовжила свою роботу і було обрано нового голову райради.
У роботі сесії взяли участь активісти Тальнівського районного осередку громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Майдан».

Про це «Новій Добі» повідомили в Тальнівській районній раді.

Тиждень тому депутати райради звільнили Володимира Глухенького з посади голови, оскільки він сам подав таку заяву, але залишили депутатом.
Крім того, на сесії депутати фракції Партії регіонів у Тальнівській районній раді оголосили про саморозпуск. Майно, кошти та активи, які є на балансі районної організації Партії регіонів, було вирішено передати в територіальний центр реабілітації дітей-інвалідів.

4 березня 2014 року відбулося друге пленарне засідання 28-ї позачергової сесії районної ради. Одне з питань порядку денного – обрання нового голови райради. За результатами таємного голосування депутати обрали голову Тальнівської районної ради – Руснак Наталію Петрівну.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x