Черкаська область лишається у «помаранчевій» зоні

Черкаська область лишається у «помаранчевій» зоні

Не в «червоній», але досі в «помаранчевій». Область не змінила зону епіднебезпеки. Про це інформує очільник Черкащини Олександр Скічко.

 

Із 11 лютого до «червоної» зони перейдуть Луганська, Закарпатська та Хмельницька області. Таке рішення напередодні ухвалили на позачерговому засіданні Держкомісії ТЕБ та НС. До того змінили епідзону Рівненська та Івано-Франківська області.

– На Черкащині маємо хитку стабілізацію, порівняно з минулим тижнем, – відзначив голова ОДА Олександр Скічко. – Ми постійно моніторимо ситуацію. Наразі в області перевищений лише один індикатор – коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19. Натомість поволі зменшується динаміка госпіталізації.

 

Ковідні ліжка в лікарнях області на сьогодні завантажені на 36,4%, по місту – на понад половину. За добу тут фіксують понад тисячу нових хворих.

– Зараз не час розслаблятися, – наголосив очільник області. – За прогнозом МОЗу, в Україні в найближчі два тижні кількість хворих може зрости до 60 тисяч на добу. Вакцинуйтеся і бережіть себе!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x