На Черкащині судитимуть уманчан, які збували до 2 500 доз канабісу

На Черкащині судитимуть уманчан, які збували до 2 500 доз канабісу

Слідчі скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох уманчан, які щомісяця збували до 2 500 доз канабісу на Черкащині. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області. 

Незаконний бізнес організував 46-річний уманчанин, який взяв у спільники ще двох місцевих жителів. Зловмисники збували канабіс під час особистих зустрічей і лише за готівку. Тепер їм загрожує позбавлення волі до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, наприкінці серпня минулого року оперативники територіального управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі співробітниками  слідчого управління ГУНП в Черкаській області та за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури припинили незаконну діяльність учасників злочинного наркоугруповання.

– До складу входило троє жителів Умані, віком від 46 до 70 років. Збували канабіс на території міста та області. Щомісяця дилери отримували близько 400 тисяч гривень прибутку, – ідеться в повідомленні.

Тоді під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили канабіс, рослини конопель із суцвіттями та сухі стебла конопель, гроші  в національній та іноземній валюті, банківські картки, мобільні телефони та чорнові записи.

Учасникам наркоугруповання повідомили про підозру за ст. 28, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Зараз досудове розслідування у кримінальному провадженні завершили, прокурор затвердив обвинувальний акт та скерували його до Уманського міськрайонного суду для розгляду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x