Олександр Радуцький: «Тариф на послугу транспортування газу для черкащан може зрости втричі»

Олександр Радуцький: «Тариф на послугу транспортування газу для черкащан може зрости втричі»

Депутат Черкаської обласної ради Олександр Радуцький на своїй сторінці у фейсбук повідомив, що тариф на послугу транспортування газу для черкащан може зрости. Пан Радуцький зазначив, що це його суб’єктивна думка, та вона базується на фактах.

 

«Пів року тому я піднімав питання щодо будівництва нового газопроводу в районі ПрАТ «Азот». Будівництво здійснює ПАТ «Спеціалізоване монтажне управління 24» на замовлення ПрАТ «Азот».
Свого часу «Черкасигаз» звернулися до суду. Окружний адміністративний суд м. Києва постановою від 02.12.2021 року у цій справі визнав протиправні дії та скасував дозвіл на будівництво.
Яке це матиме соціальне навантаження?
ПрАТ «Азот» і далі виконує будівельні роботи. Ці дії загрожують зриву постачання газу до будинків та соціально-побутових об’єктів сіл Хутори, Вергуни, Нечаївка Черкаського району.
У разі введення об’єкту в експлуатацію річний обсяг надання послуг розподілу природного газу на акціонерне товариство «Черкасигаз» скоротиться на майже 70 %, що призведе до зростання тарифів на послуги з розподілу природного газу для населення, бізнесу Черкаської області в три рази. Це означає, що керівництво ПрАТ «Азот» перекладає фінансове навантаження безпосередньо на жителів Черкащини. Бізнес, що знаходиться на території області та користується газом, також платитиме втричі більше», − пояснив Олександр Радуцький.

 

Детальніше – у відео

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x