В Умані планують реконструювати перехрестя і площі

В Умані планують реконструювати перехрестя і площі

Зростання кількості транспортних засобів на вулицях міста Умань призводить до збільшення інтенсивності руху, що перевантажує вулично-дорожну мережу. Далеко не всі дороги можуть впоратись з таким потоком, особливо в години пік, адже кількість транспорту невпинно збільшується. Тому в рамках міської програми «Безпечне місто», розрахованої на 2016-2020 роки, в Умань зініціювали реконструкцію дев’яти перехресть та кількох площ. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міськради.

Реконструкція приведе перехрестя і міські вулиці у відповідність до вимог чинних норм і правил, знизить рівень аварійності, убезпечить пішоходів, оптимізує транспортні потоки та забезпечить безперервне функціонування основних міських магістралей.

Триває розробка документації з реконструкції перехресть на перетині вулиць: Незалежності – Успенська, Незалежності – Івана Богуна, Небесної сотні – Челюскінців – Фортечна, Тищика – Європейська, Тищика – Шевченка, Енергетична – Заводська, Михайлівська – Козацька, а також площі Івангородська і Конституції. При розробці будуть враховані кращі європейські практики з облаштування безпечної інфраструктури та врахування потреб всіх учасників вуличного руху.

«Місто потребує реконструкції доріг і вулиць, зміни розв’язок, щоб вуличний рух в Умані був більш функціональним та безпечним» – сказав міський голова Олександр Цебрій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x