Судитимуть експосадовця ОДА, який завдав збитків у понад 1,8 млн

Судитимуть експосадовця ОДА, який завдав збитків у понад 1,8 млн

Обвинувальний акт стосовно інженера технічного закладу, який працював в одному із департаментів ОДА, скерували до суду. Його підозрюють у службовій недбалості. Про це повідомили в пресслужбі Черкської обласної прокуратури.

За інформацією слідства, підозрюваний протягом 2018-2019 років під час реконструкції та добудови спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи в Черкасах допустив відхилення від проєктної документації. Також він використав матеріали, що не були передбачені в проєкті.

– Згідно з результатами експертизи, такі наслідки призвели до припинення подальшої добудови й використання спортивних залів за цільовим призначенням. Фахівцям потрібно демонтувати деякі несучі конструкції або не вносити зміни до проєктної документації щодо підсилення несучих конструкцій, – ідеться в повідомленні.

Виконані роботи оплатили за рахунок бюджетних коштів, що завдало збитків на понад 1,8 млн грн. За наслідками досудового розслідування співробітники Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт за фактом вчинення службової недбалості, що завдало тяжких наслідків охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x