Уже з цієї неділі вартість квитка в маршрутках Черкас становитиме 9 гривень

Уже з цієї неділі вартість квитка в маршрутках Черкас становитиме 9 гривень

До 7 гривень здорожчає вартість проїзду в черкаських тролейбусах наступного четверга, 17 лютого. Ціна за квиток у приватних маршрутках становитиме 9 гривень уже цієї неділі, 13 лютого. Про це інформують у департаменті економіки та розвитку ЧМР.

 

Нагадаємо, рішення про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті Черкас ухвалили під час засідання виконавчого комітету, яке відбулося в середу, 9 лютого. Встановленню нової ціни за проїзд у громадському транспорті передувала передбачена законодавством процедура регуляторного акту.

 

Обидва рішення набирають чинності наступного дня після публікації офіційного тексту ухвалених документів у друкованих засобах масової інформації.

 

Відтак, рішення «Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті м. Черкаси» буде надруковано в газеті «Урядовий кур’єр», яка виходить в суботу, 12 лютого. Тож уже в неділю приватні перевізники матимуть право перевозити людей за 9 гривень.

 

А от рішення виконавчого комітету про зміну тарифу в тролейбусах оприлюднять у газеті «Черкаський край», яка вийде з друку в середу, 16 лютого.

 

До цього часу проїзд у маршрутках коштуватиме 7 гривень, у тролейбусах – 5 грн.

 

Додамо, що вартість квитка для пасажирів зросла через підвищення собівартості перевезень у зв’язку зі здорожчанням ціни на запасні частини, мастильні матеріали, шини та зростанням розміру мінімальної заробітної плати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x