Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Овен

Для Овнів цей день стане справжнім відкриттям, здебільшого приємним. Хоча в стосунках кардинальні зміни не відбудуться, зірки обіцяють безліч вражень. Хочеться поїхати на початку тижня в інше місто? Не сумнівайтеся жодної секунди, візьміть відгул на роботі та гайда за позитивними емоціями.

 

 

Телець

Понеділок готує Тельцям багато приємних сюрпризів! Якщо минулого тижня у вас було затишшя на любовному фронті, то зараз час підготуватися до низки цікавих зустрічей. Припиніть відмовлятися від побачень: варто трохи часу приділити і особистому життю, а то за робочими паперами ви зовсім забули про поцілунки і романтичні прогулянки, правда ж?

 

 

Близнюки

У Близнюків день мине під девізом «Танцюй стільки, скільки зможеш!». Час розслабитися, відволіктися від турбот і відпочити. Ви на це заслуговуєте! Тим більше що зірки пророкують вам доленосну зустріч саме на танцполі. Тож одягайте своє найкраще вбрання, напахтіться улюбленими парфумами і вирушайте підкорювати всі дискотеки в місті – на одній з них на вас чекає приємна несподіванка

 

 

Рак

Протягом цього дня ви відчуєте внутрішню свободу і розкутість, тому легко отримаєте бажану увагу та багато компліментів від коханої людини, представників протилежної статі. Раки можуть бути впевненими на всі сто в своїх почуттях і вірності партнера. Це ваш надійний тил і підтримка в горі і радості – майже як у казці. Зірки радять спланувати спільний відпочинок – він буде незабутнім і змусить палахкотіти ваші почуття.

 

 

Лев

Сьогодні зірки пророкують радикальні зміни в особистому житті. Упертість навряд чи допоможе налагодити теплі стосунки, тому постарайтеся бути поступливішими. Закоханим Левам астрологи обіцяють багато радісних подій. Любов окрилятиме до такої міри, що забудуться всі претензії та минулі образи, навіть якщо у вас – дуже хороша пам’ять. Якщо ж поруч досі нема коханої людини, не засмучуйтеся: кінець дня підготував довгоочікувану зустріч.

 

 

Діва

У понеділок коханій людині захочеться вас обійняти, притиснути до себе міцніше і нікуди не відпускати. Виконати подібне прохання не так легко, як здається, але спробувати варто. Ви зможете насолодитися приємним днем разом з партнером. Присвятіть вечір перегляду спільних фотографій. Це дозволить вам не лише згадати атмосферу щасливого минулого, але і зрозуміти, чого не вистачає в сьогоденні. До речі, найбільш вдалу світлину можна використати як заставку для робочого столу: йому/їй це буде дуже приємно.

 

 

Терези

Терези, готуйтеся до сплеску емоцій! Упродовж дня Терези зможуть оживити стосунки своєю сексуальністю та романтичним настроєм. Астрологи радять поринути в «море» кохання разом зі своїм партнером. Емоційно-піднесені хвилини лише попереду, однак сьогодні на вас очікує пристрасний вечір. Незабаром ви впевнитеся, що ваш коханий (-а) – це людина, з якою ви хочете бути до кінця життя.

 

 

Скорпіон

Астрологи рекомендують остаточно викорінити свою нерішучість та сором’язливість. Ви мали достатньо часу на роздуми, і вже, напевно, остаточно вирішили чого хочете. Понеділок – сприятливий день для нових перемог, і на любовному фронті, зокрема. Наберіться сміливості і запропонуйте колезі разом випити кави в обід, або напишіть смс людині, з якою давно хочете сходити на побачення. Немає нічого неможливого, головне – вперед!

 

 

Стрілець

Для Стрільців понеділок – доба романтики! Так-так, сьогодні вас наздожене хвиля почуттів, куди б ви не ховалися. Ви так давно не дозволяєте емоціям брати гору, що вони переповнюють зсередини, і впродовж дня «вирвуться» назовні. І це чудова новина! Дозвольте собі, нарешті, закохатися по-справжньому. Ось побачите, отримаєте море кайфу, романтики і цілком серйозні перспективи.

 

 

Козеріг

День допоможе зрозуміти Козерогам їхні справжні бажання. З’явиться час для експериментів на любовному фронті. Розбавте особисте життя новими фарбами: спробуйте щось нове, вийдіть із зони комфорту, але не на шкоду собі. Пам’ятайте, що часто ваша щира цікавість до партнера/-ки може докорінно змінити ситуацію. Додайте трохи особливої ​​атмосфери, азарту і спонтанності. І це обов’язково потішить кохану людину.

 

 

Водолій

Водоліям зірки віщують романтичні пригоди протягом кількох днів. Для цього знаку зодіаку настане сприятливий період для початку стосунків, укладання шлюбу або реалізації більш серйозного етапу взаємин із постійним партнером. Сімейним парам варто розвивати стосунки і ставити спільні досяжні цілі. Це допоможе зберегти взаємини теплими і гармонійними. Наприклад, сплануйте разом поїздку.

 

 

Риби

Риби на початку тижня переконаються, що їх справді люблять. Адже партнер завжди поруч: підтримує вас, виявляє терпіння і турботу. Переконайтеся, що ви маєте подібне почуття і взаємно ставитеся до нього/неї. Упродовж доби представники знаку отримають невеликий сюрприз. Якщо давно мріяли відвідати екскурсію чи відправитися в тур, зараз сприятливий час для планування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x