У Черкасах підлітки погрожували мачете місцевим жителям (ВІДЕО)

У Черкасах підлітки погрожували мачете місцевим жителям (ВІДЕО)

Співробітники ювенальної превенції затримали підлітків, які погрожували мачете черкащанам. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Днями користувачі соціальних мереж оприлюднили відео, де троє підлітків конфліктували з черкащанами та нецензурно висловлювались. Окрім цього, один із хлопців погрожував людям мачете, що тримав у руці.

– Лінк на допис надіслали у месенджер читачі сторінки Поліції Черкаської області. Користувачі попросили, аби правоохоронці відреагували на правопорушення. Працівники ювенальної превенції Черкас одразу почали розшукувати хлопців, – ідеться в повідомленні.

У результаті співпраці з навчальними закладами міста та підписниками, поліцейські оперативно встановили неповнолітніх порушників. Підліткам та їхнім батькам провели виховну бесіду в Черкаському районному управлінні поліції.

Поліцейські ювенальної превенції повідомили про ситуацію в заклади освіти, де навчаються хлопці. Також до служби у справах дітей Черкаської міської ради спрямували матеріали справи. За невиконання обов’язків щодо виховання на батьків склали адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x