Три пожежі сталося за добу в області через необережне куріння

Три пожежі сталося за добу в області через необережне куріння

Три пожежі – у Смілі, на Городищині та в Тальному – сталися протягом доби на Черкащині з причини необережного куріння. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

15 квітня о 14:20 до смілянських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир 3-х поверхового житлового будинку на вулиці Богдана Хмельницького. Вже за лічені хвилини на місці пожежі працював черговий караул смілянської державної пожежно-рятувальної частини №12. Завдяки оперативності співробітників ДСНС пожежу впродовж 20 хвилин локалізували, а о 14:47 –повністю ліквідували. Рятувальники запобігли розповсюдженню вогню на вище розташовані поверхи будинку. Вогонь знищив речі домашнього вжитку. Як стало відомо, причиною пожежі стала необережність під час паління 45-річного господаря квартири.

Цього ж дня о 19:15 городищенські рятувальники отримали повідомлення із села Мліїв про пожежу надвірної споруди на вулиці Артеменка. О 20:00 пожежу локалізували, а о 21:15 повністю ліквідували спільними діями 4-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Городище та місцевої пожежної команди із села Мліїв. Як і у попередньому випадку, причиною пожежі стала необережність під час паління.

Вже на ранок 16 квітня у Тальному рятувальники місцевого підрозділу ДСНС ліквідували пожежу, що сталася внаслідок необережності під час паління в безгосподарчому будинку на вулиці Святотроїцька.

Управління ДСНС у Черкаській області звертається до усіх громадян та застерігає: аби уникнути пожежі й тим самим вберегти своє життя та життя оточуючих вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, особливо після вживання алкоголю, ретельно гасіть недопалки й сірники.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x