“Символ нашої перемоги”: у Черкасах відзначили День єднання

“Символ нашої перемоги”: у Черкасах відзначили День єднання

День єднання відсвяткували вперше в Черкасах 16 лютого. Про це повідомляють журналісти “Нової Доби”.

На Соборній площі підняли Державний прапор України. Присутні заспівали гімн та розгорнули стяг єднання.

За словами заступниці голови Черкаської ОДА Лариси Кошової, святкування цього дня має стати хорошою традицією, але варто не лише сьогодні, але й щодня пам’ятати, що Україна єдина.

– Якщо ми разом – ми сильні та єдині. Нам ніхто і ніщо не завадить жити, працювати, кохати в нашій рідній Україні, – зауважила Кошова.

До заходу долучилися і ветерани. Начальниця відділу Міністерства у справах ветеранів в Черкаській області Ірина Рябошлик додала, що українці повинні знати, що вони разом переможуть усіх ворогів.

– Це свято несе силу, мир і єдність всьому народу країни. Це символ нашої перемоги, – додала Рябошлик.

За словами начальника Управління освіти та науки Черкаської ОДА Валерія Данилевського, у моменти небезпеки нація повинна об’єднуватися.

– В історії України було безліч викликів, коли інші народи хотіли панувати у цьому краї. Сьогодні чергова спроба нашого сусіда поневолити Україну. Ми хочемо показати, що ми єдині та не боїмося. І що зараз єдина Україна могутня як ніколи, – зазначив Данилевський.

Довідково: Цьогоріч президент Володимир Зеленський визначив 16 лютого Днем єднання з проведенням урочистих заходів з виконання державного гімну та підняттям державного прапору.

Більше світлин у ФОТОРЕПОРТАЖІ

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
ДМИТРО

ВСІ, ЯК ОДИН!!! ПРОТИ московського рейху!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦👍👍👍

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x