На Черкащині затримали чоловіка, який стріляв в охоронця заводу

На Черкащині затримали чоловіка, який стріляв в охоронця заводу

Інцидент стався в Черкасах на вулиці Смілянській нещодавно. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області у фейсбуці.

Підозрюваний проник на територію заводу з метою крадіжки металолому. Його помітив охоронець та намагався затримати. Правопорушник вистрелив у чоловіка, після чого втік з місця події.

Потерпілий викликав медиків та поліцію. Черкасця з вогнепальним пораненням черевної порожнини госпіталізували до Третьої міської лікарні, де прооперували. Лікарі кажуть, що загрози життю чоловіка немає.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції та кінологи. Вони обстежили територію та виявила сумку, що належить правопорушнику, рукавиці, гільзи від набоїв, сліди від взуття та інші речові докази.

Правоохоронці встановили, що до скоєння вказаного злочину причетний 37-річний, раніше судимий черкащанин. Під час обшуку за місцем проживання підозрюваного, правоохоронці виявили пістолет, з якого ймовірно стріляли в охоронця, та набої до нього. Речові докази вилучили та направили на відповідні експертні дослідження.

Оперативники Черкаського районного управління поліції спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення затримали зловмисника в процесуальному порядку, відповідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення черкащанину повідомлення про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

У скоєному затриманий зізнався та пояснив, що проник на територію заводу з метою крадіжки металолому. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x