Затримали шістьох черкащан, які збували наркотики на території області

Затримали шістьох черкащан, які збували наркотики на території області

Правоохоронці затримали шістьох учасників злочинного угрупування, які продавали наркотики на Черкащині. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Під час санкціонованих обшуків у правопорушників вилучили: близько 200 грамів подрібненої наркотичної речовини зеленого кольору, 24 патрони, кошти, пристрої для подрібнення та  куріння, електронні ваги з нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору, фасувальні пакети та ложки.

– Окрім цього, у помешканнях чоловіків знайшли майже 650 грамів порошкоподібної наркотичної речовини білого та рожевого кольорів, а також понад 70 зіп-пакетиків із залишками наркотиків, – ідеться в повідомленні.

Трьох фігурантів затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Одному з них слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Черкащанину обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Іншого чоловіка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Йому обиратимуть запобіжний захід.

Решті учасникам злочинного угрупування оголосять про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Додамо, що викрили незаконну діяльність шістьох черкащан оперативники Управління карного розшуку в Черкаській області, слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x