На Черкащині поліцейський врятував шестимісячне немовля

На Черкащині поліцейський врятував шестимісячне немовля

Дві жінки розпивали спиртні напої і залишили дитину без нагляду. Про це повідомив поліцейський, який і виявив немовля та черкащанок під час патрулювання 18 лютого.

Дитину від матері забрали. Зараз хлопчик перебуває в Канівській дитячій лікарні.

Поліцейський під час патрулювання села звернув увагу, що на подвір’ї 27-річної жительки стояв дитячий візочок. Правоохоронець знав, що жінка не має власних дітей, до того ж вона перебуває під соціальним супроводом.

Офіцер викликав працівників відділу у справах дітей та старости села і разом з ними зайшли до будівлі.

–У мене було тривожне відчуття. Я зателефонував до старости села й працівників відділу в справах дітей. Уже разом ми зайшли до хати, де побачили двох жінок в стані сильного алкогольного сп’яніння, а на підлозі, біля розпеченої груби, лежало немовля, – розповідає Віталій Степанець.

З’ясувалося, що в гості до жінки приїхала сестра. Вони вирішили відзначити зустріч, але не розрахували кількість випитого. Загрози життю дитини немає. Її доправили до дитячого відділення Канівської багатопрофільної лікарні. Громада Степанецької ОТГ зібрала кошти на необхідне для немовляти.

Щодо невиконання батьківських обов’язків на жінку склали протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зараз вирішується питання щодо позбавлення матері батьківських прав.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x