Волейболістки з Лящівки втретє виграли Кубок району

Волейболістки з Лящівки втретє виграли Кубок району

У спортивному комплексі Чорнобаю відбувся турнір з волейболу серед жіночих команд, присвячений Міжнародному жіночому дню, в якому взяли участь 6 команд.

Про це «Новій Добі» повідомили в Чорнобаївській РДА.

На урочистому відкритті були присутні заступник голови районної державної адміністрації Тамара Черкас та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Шаповал. До всіх присутніх жінок з вітальним словом напередодні 8-го березня звернувся голова районної ради Михайло Бурган. Від вихованців танцювального колективу «Непосиди» жінки отримали в дарунок танок «Господарочки». Також кожну учасницю чоловіки-спортсмени привітали квітами.

Змагання проводилися по підгрупах згідно проведеного жеребкування. В результаті напруженої боротьби здобуто наступні місця:
– І місце (втретє поспіль) здобула команда с. Лящівка – капітан команди Альона Клименко;
– ІІ місце дісталося команді з селища Чорнобай – капітан команди Світлана Вінніченко;
– ІІІ місце виборола команда с. Крутьок – капітан команди Оксана Кулик.
Слід відзначити гідний виступ команд Старого Коврая, Красенівки та дебютантів цьогорічного турніру, молоду команду волейболісток з с. Велика Бурімка.

Переможець нагороджений перехідним кубком, дипломом І ступеня та медалями, призери – дипломами та медалями відповідних ступенів, кожна учасниця турніру – квітами. Всі команди отримали грошові премії згідно зайнятих місць. Головним спонсором турніру виступило ПП «Імперіал Плюс» ТМ «Сладосвіт».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x