Хотів украсти батареї: у Черкасах спіймали «на гарячому» крадія

Хотів украсти батареї: у Черкасах спіймали «на гарячому» крадія

Правоохоронці затримали черкащанина, який намагався вкрасти радіатори опалення з офісного приміщення. Про це повідомили в пресслужбі  Управління поліції охорони в Черкаській області.

Після опівночі на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «тривога» з приватного підприємства, що розташоване на вулиці Одеській.

Наряд реагування прибув за адресою та оглянув приміщення. Правоохоронці побачили розбите вікно та чоловіка, який перебував у кімнаті. Поліцейські заблокували ймовірні шляхи втечі зловмисника та затримали його «на гарячому».

– Під час перевірки співробітники правоохоронного органу встановили особу правопорушника. Ним виявився 40-річний місцевий житель. За допомогою лому чоловік розтрощив вікно та потрапив до офісу, аби вкрасти радіатори опалення, – ідеться в повідомленні.

Затриманого передали слідчо-оперативній групі Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області. Стосовно черкащанина відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x