Черкащанам пропонують витратити кошти з єПідтримки на облаштування позицій на фронті

Черкащанам пропонують витратити кошти з єПідтримки на облаштування позицій на фронті

Видавництво markobook пропонує всім охочим підтримати наших військових та витратити 1000 грн із єПідтримки на облаштування позицій на фронті. Про це повідомляють на сайті видавництва.

 

Купуючи цю позицію, ви отримуєте сертифікат благодійника, який із видавництва надішлють «Новою поштою» за реквізитами, вказаними під час підтвердження замовлення.

Доставка здійснюється за рахунок отримувача.

Ви можете вказати свої побажання щодо доставки сертифікату у коментарі під час оформлення замовлення. Відправка сертифікатів проводиться раз на місяць.

Видавництво перераховує весь прибуток від вашого замовлення для волонтерської групи «Койот» для придбання і оперативної доставки матеріалів та обладнання для облаштування позицій на фронті українськими військовими, що є не менш важливим, ніж забезпечення боєприпасами.

Виділення і доставка матеріалів через централізовану схему постачання для облаштування українських позицій зазвичай займає від кількох днів до кількох тижнів. Волонтери групи «Койот» протягом найкоротших термінів доставляють найнеобхідніше обладнання та матеріали і допомагають військовим безпосередньо на лінії зіткнення з ворогом оперативно облаштувати оборонні точки.

Із початку війни і до сьогодні волонтерська група «Койот» займається безпосередньою комунікацією з фронтом, постійними виїздами на передову, доставкою необхідного в лічені дні. Основна діяльність: облаштування позицій, бліндажів.

 

Детальніше про діяльність волонтерської групи «Койот»:

https://markobook.com/koyot

 

Деталі можна узгодити з координатором співпраці видавництва та волонтерської групи «Койот»:

+380970441236
Зоя Бойченко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x