Скічко: «Ми прагнемо миру, але маємо бути готові до будь-якого розвитку подій»

Скічко: «Ми прагнемо миру, але маємо бути готові до будь-якого розвитку подій»

Алгоритм дій із убезпечення населення, стабільної роботи органів державної влади й інфраструктури області сьогодні обговорили на нараді під головуванням очільника Черкащани Олександра Скічка. У ній також узяли участь військові, силовики та керівники районів. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської ОДА.

 

 

Вирішують нагальні питання у межах обласного міжвідомчого штабу. Як наголосив голова ОДА, кожен відповідальний готовий належно реагувати.

– Сьогодні наша країна, як ніколи, потребує зважених дій кожного з нас, – сказав Олександр Скічко. – Ми прагнемо миру, але маємо бути готові до будь-якого розвитку подій! Прошу всіх черкащан не піддаватися паніці та зберігати критичне мислення.

 

 

Також на Черкащині продовжують працювати над формуванням сил територіальної оборони.

– Рухаємось за чітким планом, – зауважив голова ОДА. – Дякую всім громадам, хто вже спрямував додаткові кошти на тероборону.

Додамо, що до команди очільника області у статусі радника долучився генерал-майор Ігор Табурець. Він також є радником Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x