На черкаському ринку чоловік незаконно продавав рибу

На черкаському ринку чоловік незаконно продавав рибу

Співробітники Черкаського рибоохоронного патруля перевірили дотримання вимог щодо продажу водних біоресурсів на Черкащині. Про це повідомили в пресслужбі відомства.

Так, 22 лютого оперативні групи здійснили виїзд на кілька ринків, що функціонують в області. Загалом перевірили 20 точок з продажу риби.

Інспектори не зафіксували порушення в Умані, Шполі та Чорнобаї інспекторами. Натомість у Черкасах продавець не мав документів, що підтверджували б законність придбання водних біоресурсів.

— Чоловік реалізовував рибу трьох видів: товстолоб (15 кг), короп (12 кг) та щука (1,5 кг). Загальна вага становила 28,5 кг. Порушник не надав дані щодо законності походження водних біоресурсів (чек, накладна, товарно-транспортна накладна), тому на громадянина склали протоколи за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП, — ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, відповідно до ст. 27 Закону України «Про тваринний світ»  громадянам дозволяється безоплатне любительське і спортивне рибальство в межах добової норми у 3 кг лише для особистого споживання, без права реалізації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x