​​Черкаси відправили гуманітарну допомогу в Харків   

​​Черкаси відправили гуманітарну допомогу в Харків    

Перший гуманітарний вантаж із продуктами харчування, одягом, медикаментами відправили із Черкас для жителів Харкова. Нині місто сильно потерпає від атак російської армії: від першого дня там продовжуються обстріли, в місті не працюють магазини та аптеки. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

 

— Зараз у Харкові надзвичайно складна ситуація, — коментує перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко. — Як і всі інші прифронтові міста, Харків — на передовій. Можливо хтось думав, що Харків зустріне російську армію із квітами. Але це не так. Харків тримає оборону й ми нашою черкаською громадою маємо допомогти їм. Тільки так Україна зможе перемогти.

 

За його словами, напрацьована чітка логістика, вантаж та водія супроводжуватиме поліція. Такі гуманітарні вантажі, зазначає Сергій Тищенко, намагатимуться доставляти регулярно й у інші міста.

 

— Зараз в Україні йде війна, ми боремось за всю Європу. Ми всі повинні об’єднатись, допомогати, перш за все, тим містам, які на передовій. Україна потребує єдності, — прокоментував Сергій Тищенко. — Ми повинні боротись за свою країну, підтримувати та допомагати одне одному. Наша сила в нашій єдності. Україна переможе!

 

За його словами, Черкаси продовжують приймати переселенців, які виїхали із міст, де тривають обстріли.

 

У будинку культури імені Івана Кулика, що на вулиці Благовісній, 170, створений центр допомоги переміщеним особам.

 

За додатковою інформацією про розміщення людей у Черкасах можна звернутись за телефонами:

 

📞097 946 35 48,

📞093 081 38 60,

📞095 200 16 45,

📞067 509 50 26,

📞093 296 54 58.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x