Насувається негода: дорожники готуються і просять водіїв берегтися

Насувається негода: дорожники готуються і просять водіїв берегтися

У зв’язку з очікуванням складних погодних умов 21 квітня у місті Черкаси та у Черкаській області на особливий режим роботи переведені усі філії ДП «Черкаський облавтодор». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, на території Черкаської області та у місті Черкаси 21 квітня вночі очікується дуже сильний мокрий сніг, вдень сильний мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Вночі заморозки 0..-5º, температура вдень 1..6º тепла.
Насувається негода: дорожники готуються і просять водіїв берегтися
Для забезпечення безпечного проїзду автотранспорту дорогами Черкащини, Служба автомобільних доріг області дала вказівку ДП «Черкаський облавтодор» підготувати відповідну снігоприбиральну техніку та вжити заходів для належного експлуатаційного утримання автодоріг з урахуванням очікуваного погіршення погодних умов.

В очікуванні надзвичайних погодних умов, з 19 квітня на цілодобовий режим роботи переведено персонал філій, у черговому режимі знаходяться піскорозкидувачі, снігоочищувачі, навантажувальна та інша техніка, яка буде задіяна у ліквідації наслідків негоди на автошляхах області.

У зв’язку з ускладненням погодних умов на території всієї України Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до автомобілістів з проханням утриматися від поїздок. А також закликає водіїв, які вже перевзули колеса своїх автомобілів на літню гуму, скористатися під час негоди громадським транспортом.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить водіїв бути особливо уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість, зберігати безпечну дистанцію, утримуватися від ризикованих маневрувань та перевірити технічний стан автомобілів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x