“Стільки трупів я не бачив”: окупант розповів про втрати РФ і зізнався у мародерстві в Україні

“Стільки трупів я не бачив”: окупант розповів про втрати РФ і зізнався у мародерстві в Україні

У мережі з’явилося радіоперехоплення розмови одного з російських окупантів із кимось зі знайомих чи родичів. У розмові загарбник зізнався, що окупаційні війська зазнають великих втрат і займаються мародерством.

 

За словами російського окупанта (як чути з розмови, він танкіст), в Україну вони вирушили в ніч 23 лютого з території Білорусі. Але ЗСУ зустріли їх гідно.

 

“Я стільки трупів ніколи в житті не бачив. Тут усе вимкнено! Зв’язку немає. Ми, бачиш, магазин грабонули, телефон знайшли і з нього дзвонимо всі додому. Щоб сказати: все нормально… У нас втрати, ми в кільці. Все х*йово … Виходить, не можуть до нас прорватися …Яке там “геройство”? Я мамі подзвонив, п*здець, сльози не можу стримати, нах*й”, – бідкається окупант.

 

Ще один загарбник зізнається: за вбивства українців та обстріл мирних міст їм платять по 52 долари на день. Ось тільки заробітку окупанти вже не раді.

 

“Усім вже пох*й ті гроші, статус “ветерана”… Всім пацани кажуть: я їб*в, приїду – звільнятися буду… Ігнат, Артем… Краще в “Абсолюті” (мережа магазинів у РФ. – Ред.) працювати, ніж у БТРі… Пацани на вулиці сплять, ні помитися, ні поспати взагалі, прикинь. Соляри мало залишилося, боєприпасів теж обмаль …А х*й його знає, що будемо робити. Сподіваюся, все вирішиться”, – голосить він.

 

Не сподобалося окупантам також те, як їх зустрічають прості українці.

 

“Ти чьо, у всіх автомати. В усіх автомати! Ми вчора їхали, вони нас цеє… Усередині сидимо – і чуємо: кулі по броні “ту-ту-ту-ту” такі”, – розповідає один із них у телефонній розмові.

 

За матеріалами Обозреватель

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x