Лавров вважає пологовий будинок у Маріуполі військовою ціллю

Лавров вважає пологовий будинок у Маріуполі військовою ціллю

Міністр закордонних справ росії Сергій Лавров підтвердив, що бомбардування лікарні та пологового будинку в Маріуполі було свідомим та цілеспрямованим рішенням армії рф. Про це повідомляє «Українська правда».

Під час пресконференції в Анталії з очільником українського МЗС Дмитром Кулебою Лавров зазначив, що вважає цей пологовий будинок військовою ціллю.

– Кілька днів тому на засіданні Ради безпеки ООН були надані факти російською делегацією про те, що цей пологовий будинок давно захоплений батальоном Азов та іншими радикалами, звідти вигнали всіх породіль, всіх медсестер, і взагалі весь персонал. Це була база ультрарадикального батальйону Азов, – сказав Міністр закордонних справ росії.

Лавров визнав, що бачив репортажі з Маріуполя, що свідчать про протилежне. Із камер було видно, що породіллі отримали поранення, але він вважає їх маніпуляцією, бо в повідомленнях ЗМІ «не було уваги до другої сторони».

На обурення світу щодо цинічності бомбардування лікарні в МЗС не планують звертати увагу.

– Не вперше ми бачимо патетичні зойки з приводу так званих звірств, які чинять російські збройні сили, – заявив Сергій Лавров.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x