Уманчанин обікрав свою знайому

Уманчанин обікрав свою знайому

Уманчанин, який викрав у своєї подруги 32 картки поповнення рахунку мобільних операторів, затриманий. Сума завданих збитків становить близько 1 400 гривень. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує позбавленням волі на строк до трьох років.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернулась 21-річна місцева жителька. Дівчина повідомила, що з її домоволодіння зникли картки поповнення рахунку, які вона придбала для власного користування. У розмові з правоохоронцями жінка не могла сказати хто міг скоїти крадіжку, проте згадала, що нещодавно до неї в гості заходив старий приятель.

Уважно вислухавши потерпілу, працівники міліції почали проводити перевірку. В ході оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили особу крадія та затримали його. Підозрюваним виявився 18-річний місцевий житель. Він зізнався у вчиненні крадіжки. Пояснив, що на злочин пішов через брак коштів. Завітавши до знайомої дівчини в гості, побачив у неї велику кількість карточок поповнення рахунку. Коли дівчина вийшла в другу кімнату, вкрав їх та продав.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Уманського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x