Комунальні служби в Черкасах працюють у штатному режимі

Комунальні служби в Черкасах працюють у штатному режимі

Усі комунальні служби Черкас продовжують роботу в штатному режимі: домівки містян із водою, теплом, газом та світлом. Разом із тим, – прибирають вулиці й вивозять сміття. Наразі все функціонує стабільно й без жодних збоїв.

 

Про це у своєму ранковому відеозверненні повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

 

– Усі працівники комунальних служб перебувають на своїх робочих місцях та виконують покладені на них обов’язки, – говорить він.

 

Без вихідних працює «Черкаська служба чистоти». Нині побутові відходи із контейнерних майданчиків вивозить 11 спеціальних автівок. Перша виїжджає о пів на сьому ранку.

 

– Працівники нашого підприємства працюють у посиленому штатному режимі, підтримують належний санітарний стан на всіх сміттєвих майданчиках у дворах, – говорить перший заступник директора «ЧСЧ» Олександр Савенко. – Працюємо без зривів графіку. Водночас, для економії палива звернулися до юридичних осіб із проханням надати інформацію, хто зараз не працює, аби без потреби не виїжджати за тією чи іншою адресою.

 

Як і раніше, продовжує дбати про чистоту на вулицях міста в умовах воєнного стану й комунальне підприємство «ЧЕЛУАШ». Працюють усі бригади.

 

– До ручного прибирання задіяні близько 78 людей, працює і техніка, яка збирає в підсумку це сміття, – розповідає директор підприємства Олексій Мельник. – Щодня наші працівники прибирають бульвар Шевченка, площу та алею Слави, алею Путейка, зелені зони та зупинки громадського транспорту.

 

За інформацією директора, на сьогодні працівники КП «ЧЕЛУАШ» чистять місто від снігу та льоду, обробляють дороги протиожеледною сумішшю. Ще 15 фахівців регулярно займаються і утриманням мережі зливової каналізації.

 

Без перебоїв працює і комунальне підприємство «Черкасиводоканал». Щодня його фахівці, серед іншого, контролюють якість питної води. Для цього мають достатньо реагентів. Жодних зупинок чи обмежень у наданні послуг – не планують.

 

Буквально сьогодні водоканалівці працювали над ліквідацією пориву, який стався на вулиці Байди Вишневецького, 59 та проводили розкопку на вулиці Нарбутівській, 158.

 

– Працюємо в штатному режимі без ексцесів, якщо виникають аварійні ситуації – оперативно лагодимо мережу. Для цього в нас укомплектовані всі бригади: і персоналом, і спецавтотранспортом, – розповідає заступниця директора Світлана Лісковець. – Єдине, що в цей період ми не розноситимемо квитанції на паперових носіях. Дізнатися про обсяг спожитих послуг та суму нарахувань можна в електронних додатках «ПриватБанк», «Ощадбанк», «УкрСиббанк», «Фамільний Банк», «А-Банк» або ж за довідковими телефонами служби обліку (абонвідділу).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x