Фінансову допомогу надали дітям вимушеним переселенцям на Канівщині

Фінансову допомогу надали дітям вимушеним переселенцям на Канівщині

Представники благодійної організації «100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ» передали фінансову та гуманітарну допомоги для вимушених переселенців та бійців тероборони 12 березня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради.

Гуманітарна допомога складалася із засобів гігієни для дорослих та дітей, одягу та продуктів харчування (цукор, макаронні вироби, крупи, м’ясні консерви та інше).

Фінансову допомогу отримало 15 сімей переселенців, які залишилися жити в Канівській міській територіальній громаді, та перебувають у надзвичайно складних життєвих обставинах. Загалом кошти було видано на 23 дитини віком від 1 до 14 років. Ці сім’ї отримали продуктові набори та засоби гігієни.

– Ми дуже вдячні благодійній організації «100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ» за таку важливу допомогу. Приємно, що в цей нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на поміч іншим, – зазначив міський голова Ігор Ренькас.

Також у ході спілкування з сім’ями біженців окреслили ще одну нагальну проблему, яку директорка організації Марина Стадник пообіцяла вирішити, а саме: забезпечення дорослих та дітей з особливими потребами, які є в цих сім’ях, медикаментами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x