У Черкасах грузини станцювали гопак

У Черкасах грузини станцювали гопак

У Черкасах грузини станцювали гопак. Задля солідарності з українським народом. Саме йому присвятив свої гастролі Національний грузинський ансамбль «Сухішвілі». Цей колектив не побоявся приїхати до України, зокрема, до Черкас. Хоча низка російських і навіть українських зірок поскасовували свої заплановані концерти. Про сміливців – Юлія Кропива.У Черкасах «Сухішвілі» люблять. Квитки розкупили за три місяці. Вже у фойє відчувається настрій. Черкащани в очікуванні видовищного концерту.
Жителька м. Черкаси: «Дуже цікаво подивитися. Інша культура. Я думаю, що буде концерт наповнений емоцій. Дружній народ приїхав до іншого дружнього народу. Багато російських артистів побоялися приїхати в Україну, дехто нас підтримав. Дякуємо Сухішвілі, що приїхали до нас».
Жителька м. Черкаси: «Незвичайний драйв, хочеться жити. Грузинські танці оригінальні. Після наших – найкращі».
Ігор Петрович запросив на концерт дружину. Вони вперше прийшли на запальних грузинів. Кажуть: ті їм близькі по духу.
Ігор Петрович, житель м. Черкаси: «Так сталося, що я в 1988 році був у Грузії. Познайомився із грузинами. Дуже їх люблю. Люди жваві. Я сам жвавий і жвавих люблю. Велика дяка, що вони до нас приїхали підтримати. Коли була російсько-грузинська війна, я всім серцем був на боці Грузії».
Гастролювати «Сухішвілі» почали в кінці січня. У творчому графіку Черкаси – 33-те місто. Наполегливі та працелюбні джигіти представляють давно знайомі та улюблені номери, а також нову програму.
На сцені – більше сотні танцівників та оркестр. У гардеробі артистів – тисячі яскравих костюмів і чимала колекція ексклюзивних шабель. Глядачі в захваті від темпераментних чоловіків і тендітних і гордих жінок.
Сьогодні «Сухішвілі» – це вже третє покоління колективу. Їх називають «восьмим дивом світу». У кожній країні, у кожному місті на них завжди чекають із нетерпіння. Щоразу талановиті грузини доводять: вони вміють вражати та запалювати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x