Черкаська вчителька викладає для учнів усієї країни у Всеукраїнській школі онлайн

Черкаська вчителька викладає для учнів усієї країни у Всеукраїнській школі онлайн

Із метою організації освітнього процесу в дистанційному режимі Міністерством освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створено Всеукраїнський інтерактивний онлайн-розклад bit.ly/3I05Qup.

Він містить лінки на матеріали із різних ресурсів (Всеукраїнська школа онлайн, телеуроки, підручники тощо) для предметів згідно з календарно-тематичним плануванням.
До участі в цьому процесі активно долучаються вчителі закладів освіти Черкащини. Зокрема, співавторкою курсу «Українська мова 8 клас» стала вчителька української мови та літератури Черкаського гуманітарно-правового ліцею Катерина Молодик.

“Мені дуже хотілось стати частинкою Всеукраїнська школа онлайн. Від сьогодні міністерство запустило всеукраїнський онлайн-розклад для всіх дітей України: https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad . Сподіваюсь, що наші уроки стануть у пригоді! Пишаюсь і вдячна всій команді за надану можливість реалізації, підтримку та допомогу – ви робите надзвичайно важливі справи для нашої країни!”, – наголошує черкаська педагог.

Нагадаємо, саме Катерина Молодик торік стала вчителем року і отримала звання “Заслужений вчитель України”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x