Незрячі волонтери-чоловіки плетуть маскувальні сітки

Незрячі волонтери-чоловіки плетуть маскувальні сітки

Волонтери плетуть сітки для нашої армії. Серед них є і незрячі – Павло Чепель, Ігор Процюк та Андрій Медяник. Про це повідомляє пресслужба департаменту соціальної політики ЧМР.

Запросила їх долучитися до волонтерського руху черкаська майстриня народної творчості Галина Тимошенко. Під її наглядом ці чоловіки давно займаються ліпленням з глини.

«Я їм сказала: якщо можемо ліпити, то і сітки зможемо плести. І їм це вдається прекрасно! Подивіться, як охайно вони це роблять», – говорить майстриня-волонтерка. – А тепер скажіть мені: як росія сподівається перемогти країну, у якій навіть незрячі люди воюють?!”

“Спільна біда об’єднала людей, – говорять чоловіки-волонтери.- Нам дуже приємно відчувати свою потрібність, знати, що ми допомагаємо в ім’я Перемоги і Миру. Тішить, що нас багато. Одні – плетуть основу для сіток, інші – приносять тканину на стрічки, і десятки пар рук годинами вплітають їх у сітку разом зі сподіваннями на перемогу. І так уже 24-й день війни!”

її

“Щодня тільки у Центр допомоги армії у Черкасах містяни-волонтери плетуть до 10 маскувальних сіток! А ще ж діють багато інших волонтерських груп. Це велика кількість і потужна допомога, – розповідають координатори Центру.

Ними маскують військову техніку наших Збройних Сил України, використовують на блок-постах. Сітки належать до витратних матеріалів, тому робота у всіх центрах, де плетуть сітки, кипить постійно”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x