Бондаренко: “Хто має змогу працювати в нинішніх умовах, повертайтесь до роботи”

Бондаренко: “Хто має змогу працювати в нинішніх умовах, повертайтесь до роботи”

Міський голова Анатолій Бондаренко у своєму ранковому відеозверненні просить підприємців, які мають можливість працювати, відновлювати свою діяльність. 

 

«Ніч проти 23 березня в Черкасах минула спокійно, без пригоди, усе це – завдяки професійності Збройних Сил України та пильності наших людей, – сказав міський голова. – Ще раз звертаюсь до наших підприємців: хто має змогу працювати в нинішніх умовах, повертайтесь до роботи. Це найкраща допомога нашим захисникам. Без економіки – важко воювати. Хто може сплачувати податки – потрібно сплачувати. Хто не може – будемо вирішувати: від сплати частини податків, які надходять у місцевий бюджет, звільнятимемо».

 

Як інформує Анатолій Бондаренко, уся критична інфраструктура – стабільно функціонує, комунальні підприємства працюють у штатному режимі та виконують завдання, відповідно до наказів і розпоряджень виконавчого комітету.

 

«Ми всі працюємо задля перемоги, працюємо для фронту й допомагаємо переселенцям. Дякуємо нашим ЗСУ і пам’ятайте: Черкаси – найкраще місто в Україні», – підсумував міський голова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x