Черкаські школярі намалювали поліцейських та подякували їм за службу

Черкаські школярі намалювали поліцейських та подякували їм за службу

Діти – це продовження нас самих, продовження нашої України. Саме задля щасливого майбутнього кожної дитини зараз військові, бійці територіальної оборони, правоохоронці та всі українці б’ють ворога країни.

Людина у формі у дитячій уяві асоціюється з безпекою, захистом, силою, спокоєм та справедливістю. Місяць незламності. У кожному місті, районі, дорогах та блокпостах. Біля підприємств, заводів та інших об’єктів критичної інфраструктури є люди у формі. Їхню силу та міць показують українські й іноземні ЗМІ. Про їхній героїзм пишуть в Інтернеті.

 

Це бачать маленькі наші українці. П’ятикласники однієї зі шкіл Черкас вирішили підтримати черкаських правоохоронців та подякувати за віддану цілодобову службу. За спокій і безпеку в місті.

Для нас немає нічого кращого та ціннішого за подарунки від дітей.

 

 

Сьогодні ми вдивляємось в суворі та мужні обличчя чоловіків у бронежилетах зі зброєю та з повним боєкомплектом, які з неприхованою сльозою радості в очах розглядають ці дитячі малюнки. І розуміємо, що вони зроблять все можливе та навіть більше, аби захистити дітей України – її майбутнє.

Правоохоронці щиро дякують школярам за ці неоціненні подарунки, незабутні емоції та підтримку, яка зараз так потрібна нам всім, а особливо людям у формі.

 

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x